Letterhakken voor gevorderden

Cursisten die de workshop Letterhakken voor beginners gevolgd hebben, kunnen zich verder verdiepen in het letterhakken. De individuele wensen en mogelijkheden van de cursist vormen het uitgangspunt voor het programma. Ook is het mogelijk de technische vaardigheden uit te breiden, bijvoorbeeld door de letter verhoogd aan te brengen.

Aandachtspunten: natuursteen, tekst, ontwerp, expressie, werkstuk.

Werkwijze

Een goed ontwerp is de basis voor een tekst in natuursteen. Het tekstvlak, de tekstvorm, de letters, de tekstinhoud moeten een eenheid vormen met de steen. Dat vereist een afstemming. In alle fasen van het proces wordt u begeleid: concept, ontwerp, materiaalkeuze, aftekening en uitvoering. Wanneer u al een concept, een schetsontwerp of een model ontwikkeld hebt, is het in deze workshop mogelijk om aan het eind van het weekend het werkstuk klaar te hebben.

Data en tijden 2019

Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019  van 9.30 – 17.00 uur

 


Kosten 2019

Voor de tweedaagse workshop Letterhakken voor gevorderden  € 210,--. Dit is inclusief gebruik van gereedschap, een plaat hardsteen, de reader, koffie, thee en lunches.

Annulering is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop.Daarna bent u het gehele workshopbedrag verschuldigd. In overleg kunt u uw inschrijving overdragen aan een ander.

Aanmelding / meer informatie

Foto's
Contact