Workshop Machinaal Beeldhouwen

U heeft al enige tijd ervaring met het beeldhouwen in steen en u wilt uw mogelijkheden uitbreiden. Door het toepassen van machines kunt u een andere beeld en vormentaal ontwikkelen.

Aandachtspunten: ontwerp, eigenschappen machines, veiligheid

Werkwijze

De belangrijkste machinale gereedschappen van een beeldhouwer zijn de diamantzaagmachine, de diamantboormachine, luchthamers en de polijstmachine. U leert deze machines gebruiken. Inzicht en veiligheid zijn daarbij belangrijk. Deze machines spelen een rol bij het maken van uw beeldhouwwerk.

 

Datum : 13 t/m 17 mei 2019

De workshop vindt plaats gedurende 5 dagen. Het is mogelijk om in te schrijven voor 2 - 3 - 4  of 5 dagen, afhankelijk van de beschikbare plaatsen .

Maximaal 8 deelnemers per dag.

Tijden  :  9.00 - 17.00 uur

 

Kosten 2019

Inclusief het gebruik van gereedschap en machines. Ook koffie, thee en lunches zijn inbegrepen. Exclusief steen. Ter plaatse is steen verkrijgbaar. Als u een eigen steen mee wilt nemen, neem dan even contact op i.v.m. de bruikbaarheid.

2 dagen    € 240

3 dagen    € 330

4 dagen    € 400

5 dagen    € 450

Annulering is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop.Daarna bent u het gehele workshopbedrag verschuldigd. In overleg kunt u uw inschrijving overdragen aan een ander.

Aanmelding / meer informatie

Foto's
Contact